BeautifulYou
Jojoba massage-olie

14,45399,25 INCL. BTW

Toevoeging van 1% of 2% etherische olie naar keuze? Neem contact op. Prijzen naar verhouding. Diverse maten mogelijk.

Zie hieronder een uitgebreide omschrijving van de olie.

Wissen
SKU: 01006 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De Jojoba-olie van Webcosmetics is een puur natuurlijke planten-olie die gewonnen wordt via ‘koude persing’ uit de koffieboon-grote Jojoba-noten. Jojoba-olie is gelig en helder bij kamertemperatuur, niet helder en zelfs ‘vlokkerig’ bij lagere temperaturen; jojoba-olie wordt vanzelf bij kamertemperatuur weer prachtig helder, soms al binnen 10 minuten. Een groot voordeel van Jojoba-olie is het feit dat de olie niet ranzig wordt. Jojoba-olie ondersteunt de natuurlijke huidfuncties, zij heeft bovendien het vermogen om vochtregulerende en voedende bestanddelen in de huid te brengen. Jojoba-olie laat zich bijzonder goed uitsmeren, wordt gemakkelijk door de huid opgenomen, heeft een hoornlaag verzachtende werking, en maakt de huid fluweel zacht. Jojoba-olie (simmondsia chinensis; oude benaming: buxus chinensis) is een vloeibare was, voornamelijk opgebouwd uit esters. Reguleert de zuurmantel, verhoogt de huidspanning en bevordert het bruiningsproces. Jojoba-olie bevat tevens vitaminen (o.a. Vit. E) en mineralen.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Maat

, , , ,

Merk