OUR STORES

blog-placeholder

XStore London

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud. Lorem ipsum dolor.

[share]

Store Address

48 Park Avenue, East 21st Street, Apt. 304
London NY 10016

Contact Info

Email: youremail@site.com
Phone: +1 408 996 1010
Fax: +1 408 996 1010

BESTEL ONLINE, BEL OF MAIL:
+31 (0)172-854666
info@beautifulyou.care

De Jojoba-olie van Webcosmetics is een puur natuurlijke planten-olie die gewonnen wordt via ‘koude persing’ uit de koffieboon-grote Jojoba-noten. Jojoba-olie is gelig en helder bij kamertemperatuur, niet helder en zelfs ‘vlokkerig’ bij lagere temperaturen; jojoba-olie wordt vanzelf bij kamertemperatuur weer prachtig helder, soms al binnen 10 minuten. Een groot voordeel van Jojoba-olie is het feit dat de olie niet ranzig wordt. Jojoba-olie ondersteunt de natuurlijke huidfuncties, zij heeft bovendien het vermogen om vochtregulerende en voedende bestanddelen in de huid te brengen. Jojoba-olie laat zich bijzonder goed uitsmeren, wordt gemakkelijk door de huid opgenomen, heeft een hoornlaag verzachtende werking, en maakt de huid fluweel zacht. Jojoba-olie (simmondsia chinensis; oude benaming: buxus chinensis) is een vloeibare was, voornamelijk opgebouwd uit esters. Reguleert de zuurmantel, verhoogt de huidspanning en bevordert het bruiningsproces. Jojoba-olie bevat tevens vitaminen (o.a. Vit. E) en mineralen.

Ben je een professional?

Meld je dan hier aan en profiteer van onze groothandelsprijzen.

Gewicht Niet beschikbaar
Merk

Maat

, , , ,

Related Products