BeautifulYou
Rozenhout, etherische olie

SKU: 01048

7,2042,30 INCL. BTW

Leverbaar in diverse maten.

Wissen
Artikelnummer: 01048 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De etherische olie van rozenhout (aniba rosaeodora) wordt gewonnen d.m.v. stoomdistillatie uit de houtspaanders. Rozenhout vindt u in de massage-olien van Webcosmetics. De olie is kleurloos tot lichtgeel en heeft een heel zoete houtig-bloemige volle geur met een pikant tintje (‘rondt scherpe kantjes af’). Rozenhout is goed te mengen met de meeste olien, vooral citrus, houten en bloemen. Rozenhout is afkomstig uit het Amazone-gebied. Belangijke producenten zijn Brazilie en Peru. Rozenhout is heel mild en goed inzetbaar bij algemene huidverzorging, de gevoelige-, droge- en doffe- of gecombineerde huid, wondjes, rimpels, littekens, huidontstekingen en acne; verkoudheid, infecties, koorts, hoest en stimulatie van het immuunsysteem; hoofdpijn, frigiditeit (geringe of geheel ontbrekende geslachtelijke prikkelbaarheid bij de vrouw), misselijkheid. Rozenhout is licht desinfecterend, remt bacterie- en schimmelgroei. Emotioneel-gezien geeft de olie meer moed en zelfvertrouwen, en verdrijft spanning en stress.

Extra informatie

Gewicht N/B
Maat

, , ,

Merk