Salon in de buurt

Vind hier een salon bij jou in de buurt!

   Wij zijn er even tussenuit.

   Uw bestelling wordt 24 augustus direct aan u verzonden.

   Hét totaalconcept voor je salon: Producten, Training, Marketing.
   BeautifulYou
   Prinses Marijkestraat 22
   2404 BC Alphen a/d Rijn

   info@beautifulyou.care
   +31 (0)172-854666
   Openingstijden
   Ma t/m Vr: 09.30 - 17.00 uur
   LET OP: Di: 14.00 - 17.00 uur

   KvK : 27322256
   BTW: NL002054422B27

   Fijne producten

   5,0 rating
   29 juni 2020

   Ik gebruik sinds een jaar of 2 een aantal producten van BeautifulYou zoals de oogcrème, de handcrème en de handgel. Zeer tevreden over de kwaliteit en de werking. Bestelproces is ook heel makkelijk.

   Juliëtte Lammers

   Trots!!!

   5,0 rating
   4 juni 2020

   Een waardevolle aanvulling voor mijn pedicure praktijk. Met de heerlijke voetenlijn ben ik niet de enige die blij is, maar mijn cliënten zijn ook supertevreden. Zo fijn als ik ze ook nog eens blij kan maken met een lekkere handen creme van dezelfde kwaliteit.
   In deze tijd is het fijn dat je een productlijn kunt vinden die dierproefvrij is, en waar de verpakking wordt gemaakt van gerecycled plastic. We moeten tenslotte met z’n allen op het milieu letten!
   Verder is de service en klantvriendelijkheid van dit bedrijf ook TOP.
   Ik ben er trots op dat ik dit fijne product kan aanbieden aan mijn klanten!!!

   Patty-Lou van Domselaar


   © All copyrights reserved by BeautifulYou.
   0
   Uw winkelwagen